Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συνεχίζοντας την περιήγηση στο envelope.gr, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
- Digital Marketing Experts
 Η πληροφορία για μας ήταν πάντα εργαλείο για να ακολουθούμε τις νέες καινοτόμες εξελίξεις και να τις εφαρμόζουμε στην πληροφορική. Ξεκινήσαμε πριν 25 χρόνια παράλληλα με τις σπουδές μας να χτίζουμε το δικό μας λογισμικό και για μια δεκαετία κατασκευάζαμε ιστοσελίδες και εφαρμογές κυρίως πάνω σε δικά μας εργαλεία μιας και την εποχή εκείνη πολύ λίγα εργαλεία μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει με αποτελεσματικότητα. 
Έπειτα αρχίσαμε να συνδυάζουμε το δικό μας λογισμικό με ανοιχτού κώδικα λογισμικό για μια πενταετία και όταν το κλίμα ωρίμασε αρκετά επενδύσαμε σε λογισμικό και εφαρμογές τρίτων. Σήμερα λοιπόν έχοντας όλη αυτή την εμπειρία, επιλέγουμε κάθε φορά το κατάλληλο λογισμικό με γνώμονα την αποτελεσματικότητα όπως όταν ξεκινήσαμε. Αυτό λοιπόν που μας κάνει ξεχωριστούς είναι οτι κατασκευάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που έχουν ισχυρή οντότητα στον κυβερνοχώρο και το αποδεικνύουν. Όταν λέμε οτι χρεώνουμε για κατασκευή ιστοσελίδας για εμάς σημαίνει οτι οι σελίδες μας είναι SEO friendly (organic search engine optimization friendly) χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Υπηρεσίες που για τον ανταγωνισμό είναι αυτές που απουσιάζουν από το οργανικό κομμάτι της δομής ενός site με αποτέλεσμα να χρειάζεται να είστε πάντοτε εξαρτημένοι από μια επιπλέον υπηρεσία SEM (search engine marketing - pay per click ) που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του περιεχομένου της εκάστοτε σελίδας του διαδικτυακού σας τόπου και θα ανεβάζει την αξιοπιστία, την κατάταξη, τη δημοτικότητα στις μηχανές αναζήτησης.